Kinderen helpen Kinderen – Bernadette Maria – Delft

plastic boxes for school supplies

Hoe het begon

Het begon allemaal toen de kans zich voordeed om goederen naar de Dominicaanse Republiek te sturen, dankzij een genereuze sponsor. Zo werd het idee voor het schoolproject geboren. Een project dat zich niet alleen richt op het verzamelen van materiële goederen, maar vooral op het bieden van toekomstperspectief aan de kinderen die dit het meest nodig hebben.

In de Dominicaanse Republiek hebben kinderen recht op gratis onderwijs, maar de kosten voor schooluniformen en -benodigdheden vormen nog steeds een zware last voor veel ouders. Met de Domino Foundation werken we aan verschillende manieren waarop mensen deze kinderen kunnen ondersteunen. Het schoolproject is een van die manieren.

Onze eerste school

De Bernadette Maria School in Delft was de locatie voor ons eerste schoolproject, waar we hartelijk werden verwelkomd. In elk van de negen klassen kregen we de kans om een doos te plaatsen waarin kinderen hun schoolbenodigdheden konden doneren. Het was hartverwarmend om te zien hoe ouders via de nieuwsbrief werden geïnformeerd en hoe de respons na twee weken ons verraste. De gevulde dozen overtroffen onze verwachtingen, gevuld niet alleen met praktische schoolspullen, maar ook met talloze leuke extra’s, waarvan sommige liefdevol als cadeautjes waren verpakt.

Dankjewel

Dit alles was mogelijk dankzij de steun van onze sponsors. Een speciale dank gaat uit naar PLUS Tanthof voor het sponsoren van de dozen en naar De Stickerstudio in samenwerking met Zegwaard Rioolontstopping voor de prachtige stickers met ons logo. Hun bijdragen aan dit project hebben geholpen om nog meer kinderen te bereiken.

De gedoneerde items zullen binnenkort op weg gaan naar de Dominicaanse Republiek, waar ze veel kinderen zullen helpen aan een betere toekomst

plastic boxes for school supplies

Vorige berichten