Onderwijs – School uniform 2024-2025

Schooluniform schooljaar 2024-2025.

Begin mei zijn we gestart met ons schooluniformproject voor 2024-2025. We hebben de sponsoren van vorig jaar persoonlijk benaderd en een sponsorbrief verstuurd naar onder andere klanten van Elbia Tours Puerto Plata. Hier zijn inmiddels reacties op gekomen en een aantal sponsoren van vorig jaar heeft inmiddels al een financiële bijdrage geleverd voor “hun kindje”, zodat hij/zij ook het aankomende schooljaar weer onderwijs kan volgen.

Op woensdag 1 mei 2024 waren we te gast bij de Rotary Club Elsloo – Maaskant om een presentatie te geven over onze stichting. Dit heeft het mooie bedrag van 500 euro opgeleverd als donatie.

Op zaterdag 15 juni mochten we een presentatie geven bij de Stichting Aktie voor Aktie. Zij doneren geld aan een aantal mooie projecten overal ter wereld. Vorig jaar mochten we al een geweldige donatie van ze ontvangen. Voor dit aankomend schoolseizoen hebben ze maar liefst een donatie van 1500 euro toegezegd.

Voor het schoolseizoen 2023-2024 hebben we dankzij 93 gulle sponsoren maar liefst 72 kinderen kunnen voorzien van een schooluniform, sportuniform en schoolbenodigdheden.

Ook dit jaar hopen we alle 72 kinderen te kunnen ondersteunen. Vier van deze kinderen zullen naar de middelbare school gaan. Als we de benodigde middelen bijeen kunnen brengen, willen we deze kinderen de komende vier jaar blijven begeleiden, zodat ze na de middelbare school een beroepsopleiding kunnen volgen en daarmee een solide basis voor hun toekomst kunnen leggen.

 

back to school

Vorige berichten